foto

Osmo Harkimo

  • nar. 7.10.1923
    Kymi, Finsko
  • zem. 8.4.2007 (83 let)
    Sipoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1971 Laulu tulipunaisesta kukasta
1967 Bezradní
Pähkähullu Suomi
1966 Rakkaus alkaa aamuyöstä
1963 Päivä Linnanmäellä
1961 Oksat pois..!
Toivelauluja
Tyttö ja hattu
1960 Iloinen Linnanmäki
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Iskelmäkaruselli pyörii
Pekka ja Pätkä neekereinä
1959 Kohtalo tekee siirron
Lasisydän
1958 Sven Tuuva
1957 Niskavuori taistelee
1956 Juha
Viisi vekkulia
1955 Isän vanha ja uusi
Neznámý voják
Pastori Jussilainen
1954 Hei, rillumarei!
Minä soitan sinulle illalla
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
Sininen viikko
1953 Esikoismalja
Me tulemme taas
1952 Radio tulee hulluksi
Rikollinen nainen
Yö on pitkä
1951 Kenraalin morsian
Radio tekee murron
Vain laulajapoikia
Vihaan sinua - rakas
1950 Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
Maija löytää sävelen
Tapahtui kaukana
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Isäntä soittaa hanuria
Pontevat pommaripojat
Professori Masa
Serenaadiluutnantti
1948 Irmeli, seitsentoistavuotias
1947 Intohimon vallassa

Dokumentární

1967 Suomi tänään
1966 Suomenlahdelta Mustalle merelle (TV seriál)
1959 Helsinki - Pohjolan valkea kaupunki
Koulutietä kotitoimiin
1957 Kuinka draama syntyy
1955 Eläintarhanajo 1955
Tuntemattoman sotilaan tekijä: Väinö Linna
1954 Vauhti kiihtyy Eläintarhassa
Vauhti kiihtyy Eläintarhassa II
1953 Gregory Peck kävi Suomessa
Kultaa ja kunniaa
1952 Kaunottaret esiin
Maailmat kohtaavat - XV Olympiakisat Helsingissä 1952
1949 Ken maassa kaunehin...
Parlamentin palkeilta stadionin hiilimurskalle
1948 Bensiini - liikenteemme elinneste
Kuusi runoilijaa
Kymmenen vuotta Eläintarhan ajoja
1947 Kesäinen keidas Helsingissä. Cabaret Kaivohuone
Olinhan siellä minäkin
Suomen Suurkisat 1947
Uskolliset ruskeat silmät - välähdyksiä palveluskoiratoiminnasta
1946 Korkealle kansan kunto I
Korkealle kansan kunto II
1942 Hangon motista Vienan kanavalle
Suomenlahdelta Äänisjärvelle
1941 Pakkorajalta Syvärille
Puolustusvoimain katsaus

Střihačská filmografie

Filmy

1955 Neznámý voják

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1968 Konservaattori (TV film)
Sirkku (TV film)
1964 Antti Puuhaara (TV film)
1963 Päivä Linnanmäellä
1959 Iskelmäkuvia

Dokumentární

1982 Erik Blomberg - elämä ja kamera (TV film)
1970 Presidentti Porojärvellä (TV film)
1965 Suomalaista lasia (TV film)
1964 Hopean hohdetta (TV film)
Kotoinen saunani (TV film)
1963 Taalari ja markka (TV film)
1962 Opus H²O - Rapsodia vedestä

TV pořady

1961 Jazzia vanhassa talossa (TV pořad)

Scenáristická filmografie