foto

Julius Feldmeier

  • nar. 1987
    Rostock, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Axolotl Overkill
Blind & Hässlich
Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
2016 Tödliche Geheimnisse (TV film)
2015 Furiant (studentský film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
Tatort – Verbrannt (TV film)
2013 Tore tančí
2012 Tatort - Ballade von Cenk und Valerie, Die (TV film)
2011 Zeitfenster (studentský film)

TV seriály

2015 Kriminalista (TV seriál)
Malé krůčky (S10E06)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace