foto

Frank Pierson

  • nar. 12.5.1925
    Chappaqua, New York, USA
  • zem. 22.7.2012 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Podezření
1989 V nepřátelském poli
1980 Haywire (TV film)
1978 Král cikánů
1976 Zrodila se hvězda
1975 Psí odpoledne
1971 Andersonovy nahrávky
1969 The Looking Glass War
1967 Frajer Luke
The Happening
1965 Dívka ze Západu

TV seriály

2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Signal 30 (S05E05)
1971 Nichols (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Paradise (TV film)
2003 Vojákova dívka (TV film)
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
2000 Špinavá záležitost (TV film)
1995 Truman (TV film)
1994 Vzpoura na Wounded Knee (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
1990 Fotograf smrti (TV film)
1978 Král cikánů
1976 Zrodila se hvězda
1971 Neon Ceiling, The (TV film)
1969 The Looking Glass War

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace