foto

John A. Russo

  • nar. 2.2.1939 (79 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Killer Campout
1997 Frankensteinův dům (TV film)
1996 Santa Claws
1990 Inheritor, The
1986 Majorettes, The
1968 Noc oživlých mrtvol

Dokumentární

2014 Doc of the Dead

Režijní filmografie

Filmy

1996 Santa Claws
1993 Midnight 2
1991 Heartstopper
1982 Midnight
1976 Booby Hatch, The

Dokumentární

1996 Scream Queens' Naked Christmas

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 Majorettes, The - kniha
1982 Midnight - kniha
1976 Booby Hatch, The - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace