foto

Karel Čabrádek

  • nar. 28.2.1943 (77 let)
    Písek, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
2005 Rajónové blues (TV film)
2003 Cesta byla suchá, místy mokrá (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
1999 Vše pro dámu (TV film)
1998 Listonošky (TV film)
1992 Kráva
1989 Blázni a děvčátka
1985 Dobré světlo
Duhová kulička (TV film)
1984 Stan (TV film)
1981 Počítání oveček (TV film)
1980 Den velkého ticha (TV film)
1979 Upír ve věžáku (TV film)
1978 Čekání na déšť

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
O lyrickém zloději (E09)
Muž, který se nelíbil (E06)
Soud pana Havleny (E05)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Celebrita (S03E01)
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1994 Prima sezona (TV seriál)
Smutné podzimní blues (E05)
Hotel pro sourozence (E04)
Zamřížovaný charleston (E03)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Dobrá světla Karla Čabrádka (studentský film)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Život byl vlídný, místy drsný (S08E10)