foto

Vili Auvinen

  • nar. 11.11.1931
    Lohja, Finsko
  • zem. 2.8.1996 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1978 Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
1966 Neljäs nikama (TV film)
1965 Suutarin tyttäret (TV film)
1964 Kovaosaisten talo (TV film)
Messiina (TV film)
1963 Ikkuna (TV film)
1962 Helmi (TV film)
Kadonnut sävel (TV film)

TV seriály

1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Neljäs nikama (TV film)
1965 Suutarin tyttäret (TV film)
1963 Ikkuna (TV film)
1962 Kadonnut sävel (TV film)

TV seriály

1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 Joululahjavalvojaiset (TV pořad)
1961 Penkki (TV pořad)
Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky