foto

Lasse Pöysti

  • nar. 24.1.1927
    Sortavala, Finsko
  • zem. 5.4.2019 (92 let)
    Helsinki, Uusimaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 La Vénitienne (TV film)
2008 Thomas (TV film)
2007 Maan mitta (TV film)
1999 Puu kulkee (TV film)
Zlatá horečka v Laponsku
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1995 Petri tårar
Valkoisia valheita
1994 Pieniä valheita (TV film)
1992 Mestari
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Kukunor
Tjurens år (TV film)
1987 Lain ulkopuolella
1986 De två saliga (TV film)
Kuningas lähtee Ranskaan
Maailman paras (TV film)
Näkemiin, hyvästi
1985 Nukkekaappi (TV film)
1984 Dirty Story - Likainen tarina
Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
Sulka (TV film)
1978 Picassova dobrodružství
1976 Oma koti kullan kallis (TV film)
Pyhä perhe
1973 Rakennetaan sauna (TV film)
1970 On monia asioita joita ei voi ymmärtää (TV film)
1968 Mies elää (TV film)
Papin päivä (TV film)
Punahilkka
Venetsian kauppias (TV film)
1967 Agamemnon (TV film)
Aura ja tähdet (TV film)
Päivä lepokodissa (TV film)
1966 Hyviä ihmisiä (TV film)
Ihmisvihaaja (TV film)
Juhlat linnassa (TV film)
Konttoristit (TV film)
Pallo (TV film)
Postel sourozenců 1782
Täyttyneiden toiveiden maa (TV film)
1965 Eläintarhatarina (TV film)
Erik XIV (TV film)
Huone vuokrattavana (TV film)
Ketunpesä (TV film)
Osteri ja helmi (TV film)
Pikakäynti (TV film)
Ruma Elsa (TV film)
Teekutsut (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
1964 Italialainen olkihattu (TV film)
Kaikki vorot eivät tule varkaisiin (TV film)
Kustaa III (TV film)
Kuukausi maalla (TV film)
Meidän herramme muurahaisia (TV film)
Mikumärdissä on kesä (TV film)
Rakastaja (TV film)
1963 Niin on - jos siltä näyttää (TV film)
Trasiga änglar (TV film)
1962 Måsar över Sorrento (TV film)
Staden (TV film)
1961 Murhakopla (TV film)
1960 Justus järjestää kaiken
1959 Taas tapaamme Suomisen perheen
1958 Asessorin naishuolet
Sotapojan heilat
1957 Syntipukki
Vääpelin kauhu
1955 Sankarialokas
Villi Pohjola
1954 Kovanaama
Laivaston monnit maissa
Näkemiin Helena
Putkinotko
1953 2 hauskaa vekkulia
Miljonäärimonni
1952 Kaikkien naisten monni
1951 Kenraalin morsian
Radio tekee murron
Rion yö
Tukkijoella
Vain laulajapoikia
Vihaan sinua - rakas
1950 Isäpappa ja keltanokka
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
1949 Katupeilin takana
Professori Masa
Ruma Elsa
Sinut minä tahdon
1948 Haaviston Leeni
Hormoonit valloillaan
Kilroy sen teki
1945 Suomisen Olli yllättää
1944 Suomisen Olli rakastuu
1943 Suomisen taiteilijat
1942 Suomisen Ollin tempaus
1941 Onnellinen ministeri
Suomisen perhe
Täysosuma

TV seriály

2010 Avsked (TV seriál)
2006 Presidentit (TV seriál)
Suomen karjuva leijona (E07)
Presidentti odottaa noutajaa (E06)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
1993 Pankkiherroja (TV seriál)
1990 Mollen löytötavaraa (TV seriál)
1988 J.K. Paasikivi (TV seriál)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
1985 Uskottu mies (TV seriál)
1963 Syntipukki (TV seriál)
1959 Lasse Pöysti show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ingmar Bergmanin muisto - a.z.
2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál) - a.z.
Ulrika Bengtsin silmin (TV film)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)
2004 Täällä Tesvisio (TV seriál)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
Sininen sana (TV seriál)
1999 Näin tehtiin Lapin kullan kimallus (studentský film)
1997 Lasse Pöysti omassa persoonassa (TV film)
1992 A. W. Finch - eurooppalainen
Viimeinen kesä - a.z.
1991 Haave Välimerestä - vyp.
Venetsiasta Niilille
1978 Liioin, maa, sinua lemmin (TV film)
1956 Yli merten ja mannerten
1955 Ensimmäinen suomalainen televisiolähetys (TV film)
Miss Eurooppaa metsästämässä
1951 Rahan rata

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2007 100 vuotta, 100 minuuttia (TV pořad)
2006 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ylen hyvä: Koulutus voittaa! (TV pořad)
1994 Småstadberättelser (TV pořad)
1977 Pikku kakkonen (TV pořad)
1968 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto (TV pořad)
1967 Itsenäisyyspäivän vastaanotto Tasavallan presidentin linnassa (TV pořad)
Pikkuisen hymyä (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky