foto

Julian Dennison

  • nar. 16.10.2002 (15 let)
    Naenae, Lower Hutt, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Hon na pačlověky (2016)

    - Timeline: Taika Waititi začal adaptovat knihu "Wild Pork and Watercress" v roce 2005. Napsal hned několik hrubých verzí scénáře. Rané verze zůstaly naprosto věrné předloze, v pozdějších verzích se však objevily zásadní úpravy zejména závěru. Julian Dennison byl obsazen okamžitě díky předchozí hercově spolupráci s režisérem na televizní reklamě. Film z poloviny finančně podpořila New Zealand FIlm Commission. Natáčení bylo hotovo za pět týdnů, během kterých filmaři navštívili například Volcanic Plateau na Severním ostrově nebo pohoří Waitakere. Téměř celý film byl natočen na jedinou kameru. Film si odbyl světovou premiéru 22. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance. V novozélandských kinech se objevil 31. března. Film se tam po svém uvedení stal nejvýdělečnějsím novozélandským filmem. (Hal_Moore)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Godzilla vs. Kong
2018 Deadpool 2
2016 Hon na pačlověky
Láska a cestování časem
2014 Papírové vlaštovky
2013 Shopping

Hudební videoklipy

2018 Céline Dion - Ashes (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace