foto

Chris Casamassa

  • nar. 17.1.1963 (56 let)
    Bethlehem, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 It's Dark Here
2011 Seance
2009 The Red Canvas
2004 Sci-Fighter
2001 A Real Job
1997 Pod přísahou
1995 Mortal Kombat
1992 Smrtelný sport
1989 China O'Brien II
1985 Sword of Heaven
1984 Karate Kid

TV seriály

2001 The Hunted (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)

Dokumentární

1992 To nejlepší z bojových umění

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace