foto

Paul Blackwell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Get Gone
2020 Shakuntala Devi: Human Computer
Surge
2019 Hudba mého života
The Flood
2018 The Festival
2017 Access All Areas
Aux
We Still Steal the Old Way
You, Me and Him
2016 Criminal: V hlavě zločince
London Town
Sex Doll
2015 Age of Kill
Mr. Holmes

TV seriály

2019 Hatton Garden (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
The Suspect (S01E03)
Scarborough (TV seriál)
Prolhaní (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Requiem (TV seriál)
The Necklace (E03)
Stath Lets Flats (TV seriál)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Love, Lies and Records (TV seriál)
Městské legendy (TV seriál)
Simulant (TV seriál)
Režim Letadlo (S01E05)
Zlaté obilí (S01E04)
Srdcová královna (S01E01)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 2, Part 1 (E04)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
My Brothers Keeper (S01E08)
další epizody (6)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Wellspring of Death (S01E04)
The Walkers of Dembley (S01E02)
2015 Baciato dal sole (TV seriál)
Doktorka Fosterová (TV seriál)
From Darkness (TV seriál)
Humans (TV seriál)
Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
River (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
Luther (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2014 The Smoke (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Flaw (S08E01)
Jonathan Creek (TV seriál)
The Curse of the Bronze Lamp (S05E03)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 3 (S01E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Mortal (S07E05)
Fatherly Love (S07E04)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)

Host

TV pořady

2017 Armchair Detectives (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky