foto

John Wesley Shipp

  • nar. 22.1.1955 (62 let)
    Norfolk, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Sector
2014 Golden Shoes
2012 Hell and Mr. Fudge
2009 Port City
2008 Karma Police
2007 Christiina pomsta (TV film)
2005 Starcrossed
2002 Second to Die
1999 Vražedný manévr (TV film)
1997 Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Smrtící síť (TV film)
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
Lehký klam
1992 Flash III: Deadly Nightshade
1991 Danger Team (TV film)
Dítě nevěsty (TV film)
Flash 2: Tricksterova pomsta
1990 Flash (TV film)
1989 Nekonečný příběh 2
1984 Summer Fantasy (TV film)

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Draw O Caesar, Erase a Coward (S02E15)
The Flash (TV seriál)
Into the Speed Force (S03E16)
2016 The Flash (TV seriál) - herec, a.z.
The Present (S03E09)
Paradox (S03E02)
Flashpoint (S03E01)
další epizody (9)
2015 The Flash (TV seriál)
Gorilla Warfare (S02E07)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fast Enough (S01E23)
další epizody (5)
2014 The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
Things You Can't Outrun (S01E03)
Fastest Man Alive (S01E02)
další epizody (4)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Motel California (S03E06)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Fúrie (S02E10)
Změna tvaru (S02E02)
Omega (S02E01)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Sladkých šestnáct (S03E10)
2004 JAG (TV seriál)
Co když... (S09E18)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Válečný pláč (S01E06)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Dawson's Creek: Behind the Scenes (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Whittaker Bay (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace