foto

Paula Vesala

  • nar. 10.12.1981 (36 let)
    Kärsämäki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

První televizní a filmové zkušenosti nabrala Paula Vesala z mnoha dabingových rolí. Byla oceněna cenami Emma a Teosto Prizes a také otextovala ve spolupráci s Mariskou ústřední píseň filmu Princezna (2010).

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2016 Láska a hněv
Pod ochrannými křídly
2015 Niin kaunis on maa
2013 Myrsky (studentský film)
Sydänten kieli
2012 3x Simo
Odhalený přístav
Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)
Yle Live: Mitä vapaus on? (koncert)
2011 Maaginen kristalli
2010 Princezna

TV seriály

2014 Angry Birds Stella (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2011 Erikoispartio (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ruisrock: Vesala (koncert)
2015 PMMP – Tässä elämä on
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)

TV pořady

2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Elastinen Feat. (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad) - a.z.
2014 Posse (TV pořad)
2012 Heikki & Mikko Show (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Presidentinvaali 2012 (TV pořad)
Rock-Suomi Grande Finale (TV pořad)
2009 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 10 kirjaa jotka muuttivat maailmaa (TV pořad)
Kosketuksessa (TV pořad)
2006 Ruben (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Popstars (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Pod ochrannými křídly
2013 Neljäs tie (divadelní záznam)

Dokumentární

2015 PMMP – Tässä elämä on
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace