foto

Valerie Taylor

  • nar. 10.11.1902
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.10.1988 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Kamufláž (TV film)
1965 Hnus
1963 In the Cool of the Day
1961 Anna Karenina (TV film)
What a Carve Up!
1960 Faces in the Dark
Macbeth (TV film)
1942 Vítězové či poražení?
1934 Designing Women
1933 Berkeley Square

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace