foto

Valerie Taylor

  • nar. 10.11.1902
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.10.1988 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

1973 Kamufláž (TV film)
1965 Hnus
1963 In the Cool of the Day
1961 Anna Karenina (TV film)
What a Carve Up!
1960 Faces in the Dark
Macbeth (TV film)
1942 Vítězové či poražení?
1934 Designing Women
1933 Berkeley Square

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace