foto

Lloyd Bochner

  • nar. 29.7.1924
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 29.10.2005 (81 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Commission, The
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
1998 Mumie
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1995 Lamb Chop's Special Chanukah (TV film)
1993 Caso Dozier, Il (TV film)
Popínavé květy (TV film)
1992 Landslide
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
Lolita al desnudo
1989 Milénium
Oro fino
Záhady Dicka Francise: Cena krve (TV film)
1987 Mouse, a Mystery and Me, A (TV film)
1986 Corazón de cristal
Crazy Dan (TV film)
1984 Louisiana (TV film)
1983 The Lonely Lady
1982 Příšery (TV film)
1981 Hot Touch, The
1979 Best Place to Be, The (TV film)
Golden Gate Murders, The (TV film)
Mary and Joseph: A Story of Faith (TV film)
Mr. No Legs
Riel (TV film)
1978 Smrtící kometa (TV film)
The Immigrants (TV film)
1977 Terraces (TV film)
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
1975 It Seemed Like a Good Idea at the Time
Nurse Killer, The (TV film)
The Man in the Glass Booth
1974 Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
1973 Satan's School for Girls (TV film)
1972 Ulzanův nájezd
1971 They Call It Murder (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
Horor v Dunwichi
Tiger by the Tail
1969 City Beneath the Sea (TV film)
1968 Braddock (TV film)
Detektiv
The Horse in the Gray Flannel Suit
The Young Runaways
1967 Bez okolků
Sail to Glory
Stranger on the Run (TV film)
Tony Rome
1966 Barefoot in Athens (TV film)
Scalplock (TV film)
1965 Harlow
Sylvia
1964 The Night Walker
1963 Drums of Africa
1962 Rebecca (TV film)
1960 Citadel, The (TV film)
1957 Twelfth Night (TV film)
1953 King Lear (TV film)

TV seriály

1997 Batman (TV seriál)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Race for the Bomb (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Nebezpečný záliv (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Barbary Coast (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Nebezpečná hra (S02E07)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Norman Corwin Presents (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Primus (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
To Serve Man (S03E24)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
Theatre '62 (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1958 Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
Spectrum (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Folio (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 Medallion Theatre (TV seriál)
Playbill (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
General Motors Presents (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 One Man's Family (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2001 Dynasty: The E! True Hollywood Story (TV film)
1963 Attiuk
Jean Richard, The
Whalehead
Winter Sealing at La Tabatière
1960 Canadian Diamonds
Ka Ke Ki Ku
Land of Jacques Cartier, The
On the Sea
Soirée at St. Hilarion
Three Seasons
Turlutte
White-Whale Hunters of Anse-Aux-Basques

TV pořady

1970 Beat the Clock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace