foto

Bob Spiers

  • nar. 27.9.1945
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 8.12.2008 (63 let)
    Widecombe, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)
2001 Kevin ze severu
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1997 Spice World
Ta zatracená kočka
1987 Up Line (TV film)
1986 What a Way to Run a Revolution (TV film)

TV seriály

2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Donkey (S04E04)
Paris (S04E03)
Parralox (S04E01)
1999 Days Like These (TV seriál)
Privates (TV seriál)
1997 Ruby Wax Show, The (TV seriál)
The Adventures of Lano & Woodley (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Poslední výkřik 2/2 (S03E08)
Poslední výkřik 1/2 (S03E07)
Konec (S03E06)
další epizody (8)
1995 Agony Again (TV seriál)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Jak jsem přišla na svět (S02E06)
Bída (S02E05)
Nejlepší přátelé (S02E04)
další epizody (6)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Módní magazín (S01E06)
Narozeniny (S01E05)
Vědecká prezentace (S01E04)
další epizody (6)
1991 Bottom (TV seriál)
Joking Apart (TV seriál)
Lazarus & Dingwall (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
Familie Ouderijn (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1984 Little Armadillos (TV seriál)
1983 Are You Being Served? (TV seriál)
Lost and Found (S09E06)
Monkey Business (S09E05)
Calling All Customers (S09E04)
další epizody (6)
1982 The Comic Strip Presents (TV seriál)
1980 Are You Being Served? (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Krysy (S02E06)
Výročí (S02E05)
Smrt (S02E04)
další epizody (6)
1978 Are You Being Served? (TV seriál)
Happy Returns (S06E06)
A Bliss Girl (S06E05)
Shedding the Load (S06E04)
další epizody (6)
1977 Come Back Mrs Noah (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
It Pays to Advertise (S05E07)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)

Dokumentární

1998 Absolutely Fabulous: A Life

TV pořady

1998 Fast Show Live, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1982 The Comic Strip Presents (TV seriál)

Dokumentární

2005 Fawlty Towers Revisited (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky