foto

Bob Spiers

  • nar. 27.9.1945
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 8.12.2008 (63 let)
    Widecombe, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)
2001 Kevin ze severu
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1997 Spice World
Ta zatracená kočka
1987 Up Line (TV film)
1986 What a Way to Run a Revolution (TV film)

TV seriály

2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Donkey (S04E04)
Paris (S04E03)
Parralox (S04E01)
1999 Days Like These (TV seriál)
Privates (TV seriál)
1997 Ruby Wax Show, The (TV seriál)
The Adventures of Lano & Woodley (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
The Last Shout: Part 1 (S03E07)
Konec (S03E06)
další epizody (8)
1995 Agony Again (TV seriál)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Jak jsem přišla na svět (S02E06)
Bída (S02E05)
Nejlepší přátelé (S02E04)
další epizody (6)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Módní magazín (S01E06)
Narozeniny (S01E05)
Vědecká prezentace (S01E04)
další epizody (6)
1991 Bottom (TV seriál)
Joking Apart (TV seriál)
Lazarus & Dingwall (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
Familie Ouderijn (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1984 Little Armadillos (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1980 Are You Being Served? (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Krysy (S02E06)
Výročí (S02E05)
Smrt (S02E04)
další epizody (6)
1977 Come Back Mrs Noah (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)

Dokumentární

1998 Absolutely Fabulous: A Life

TV pořady

1998 Fast Show Live, The (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 Fawlty Towers Revisited (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace