foto

Petra Johansson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Robota (studentský film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Odrazit se ode dna (S02E18)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2015 Bezdružice (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace