foto

Petra Johansson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Robota (studentský film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Odrazit se ode dna (S02E18)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2015 Bezdružice (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace