foto

Pavla Bečková

  • nar. Plzeň, Česko

Biografie

Pavla se narodila v Plzni. Už od malička milovala zpěv, což jí vydrželo dodnes. Po základní škole vystudovala střední průmyslovou školu dopravní v Plzni. Potom šla na Vyšší odbornou školu hereckou v Praze, kde jejími učiteli byli Ondřej Zajíc, David Vejražka a Eva Horká. Momentálně účinkuje v divadlech J.K. Tyla v Plzni, v divadle Pluto v Plzni a v divadle AHA!. Objevila se ve všech dílech filmu Babovřesky jako sestra Glorie. Zahrála si v  seriálu Ohnivý kuře, opět jeptišku.

ryccoly

Herecká filmografie

Filmy

2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Mám prima bráchu (S01E25)
Rozhuda (S01E10)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Návrat (S02E26)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Mlátička a umělec (S04E23)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Trhy (S01E11)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Mimo realitu (S01E02)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsi vrah, Bobo! (S11E03)

Host

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)