foto

Aaron Lustig

  • nar. 17.9.1956 (61 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Guilt by Association (TV film)
2012 Krásná řeznice (TV film)
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Rumový deník
2010 Na doraz
2009 Transformers: Pomsta poražených
2005 Děkujeme, že kouříte
Jane Doeová: Zmizení (TV film)
2004 Den poté
2001 Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
2000 Smlouva s ďáblem
Stydlivý polda
1999 Blood Type
Úterky s Morriem (TV film)
1997 Relic
Smrtelný experiment (TV film)
1996 After Jimmy (TV film)
Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
Noční šichta (TV film)
1995 Dámská jízda
Element of Truth, An (TV film)
Modlitba za matku (TV film)
Scanner 2: Volkinova pomsta
Stuart Saves His Family
1994 Jasné nebezpečí
Muž stínu
Princezna
Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
Trable s opicí
Žádný dezert tati, než posekáš trávu
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)
Empty Cradle (TV film)
1992 Bad Channels
Jízda života
Neviditelný na útěku
Opposite Sex and How to Live with Them, The
1991 Příběh z Los Angeles
1990 Blind Faith (TV film)
Darkman
Rodina špionů (TV film)
Smrtící skalpel (TV film)
Střihoruký Edward
Summer Dreams: The Story of the Beach Boys (TV film)
1989 Alien Nation (TV film)
Krotitelé duchů II
Nahá lež (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)
1984 Hrát za každou cenu

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Tribeca's Day Off (S01E07)
Transparent (TV seriál)
To Sardines and Back (S03E03)
When the Battle Is Over (S03E02)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
Smysl života (S07E16)
Stíny minulosti (S07E14)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a největší strach (S04E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střet kompetencí (S07E18)
2009 Liga snů (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Max (S01E15)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S01E02)
Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ex Post Facto (S01E07)
The Crew (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Family Dog (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Royal Family, The (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Year in the Life, A (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace