foto

Vlastimil Kaňka

  • nar. 10.6.2000 (17 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pepa
2012 Mimozemšťan (TV film)
Modrý tygr
2009 Ferda (studentský film)

TV seriály

2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

1984 Zpívánky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace