foto

Hadewych Minis

  • nar. 5.1.1977 (40 let)
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v roce 1977. V roce 1999 absolvovala studia na Divadelní akademii v Maastrichtu, poté studovala v New Yorku v Divadelním institutu Lee Strasberga. Je hojně obsazovanou divadelní a filmovou herečkou, zahrála si například ve filmech Killer Babes (r. Dick Maas), Amsterdam (r. Ivo van Hove), Life in one day (Marc de Cloe), My Queen Karo (Dorothee van den Berghe).

Artcam

Herecká filmografie

Filmy

2016 De Helleveeg
Toni Erdmann
2015 Bloed, Zweet & Tranen
2013 Borgman
Mannenharten
2012 Pozdrav od Mika
2010 Loft
Majesteit
Zwart water
2009 Amsterdam
Má princezna Karo
Život v jednom dni
2007 Kicks
Moordwijven
Nadine
2006 Nachtrit
2005 Diep
Wereld van stilstand
2003 Phileine zegt sorry
2001 Ztracená duše
2000 De belager (TV film)

TV seriály

2017 Zenith (TV seriál)
2006 Koppensnellers (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Enclave, De (TV seriál)
Ernstige delicten (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace