foto

Lauren Tewes

  • nar. 26.10.1953 (65 let)
    Braddock, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Locally Grown (TV film)
1997 Zkurvená nuda
1996 Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
1995 Zkurvená generace
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1993 Mladý dračí ninja
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
The China Lake Murders (TV film)
1981 Cizí oči
1979 Dallas Cowboys Cheerleaders (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 11 (S03E11)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
Sky Commanders (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels in Chains (S01E04)
Family (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace