foto

Lucie Arnaz

  • nar. 17.7.1951 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Henry & Me
2010 Pack, The
2006 Wild Seven
2000 Zůstaň se mnou
1996 Únos nevinné (TV film)
1988 Who Gets the Friends? (TV film)
1983 Second Thoughts
1982 Washington Mistress (TV film)
1980 Mating Season, The (TV film)
The Jazz Singer
1977 Billy Jack Goes to Washington
1975 Death Scream (TV film)
Who Is the Black Dahlia? (TV film)

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
B*tch (S13E15)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1985 Lucie Arnaz Show, The (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2017 Embargo
2001 I Love Lucy's 50th Anniversary Special (TV film)

Host

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace