foto

Marnie Blok

  • nar. 23.5.1962 (57 let)
    Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 De Liefhebbers
2015 Mannenharten 2
2014 Kenau: Bojovnice z Harlemu
2012 Jackie
Nahranej
2011 Šimon a duby
2010 De gelukkige huisvrouw
2004 Zwijnen (TV film)

TV seriály

2015 Tessa (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brozer
2009 Alles stroomt
2003 Van God los
2002 Polonaise (TV film)
2001 Hotel Paraiso
Met grote blijdschap
Zeus (TV film)
1999 De trein van zes uur tien (TV film)
1997 Broos
Zonder Zelda
1986 Burp!

TV seriály

2011 Lijn 32 (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 Dok 12 (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1998 't Zal je gebeuren... (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
Jiskefet (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky