foto

Wendy Williams

  • nar. 18.7.1964 (55 let)
    Asbury Park, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doba ledová: Velikonoční překvapení (TV film)
2014 Santa Con
2012 Mysli jako on
2011 Queen of Media
The Cookout 2 (TV film)
2004 The Cookout

TV seriály

2016 Nightcap (TV seriál)
2013 The Neighbors (TV seriál)
The One with Interspecies Friends (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Funny Valentine (S14E16)
2012 Belle's (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Women's List
1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Talk show s Joy (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Face, The (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Design podle Novogratzové (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky