foto

Miloš Smetana

  • nar. 1.3.1932
    Kroměříž, Československo
  • zem. 20.9.2009 (77 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Jak chytit krokodýla (TV film)
1989 Sedm bílých plášťů (TV film)
1986 Principálka (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
1980 Plná bílá čára (TV film)
1976 Klec pro dva slavíky (TV film)
Tady bude město (TV film)
1975 Tribun lidu (TV film)
1974 Králův kalich (TV film)
1972 Hliněný vozíček (TV film)
Pohár za první poločas (TV film)
Poslední dny (TV film)
1965 Drahomíra (TV film)

TV seriály

1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Příběh vypravěče (S02E15)
Božský skeptik (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky