foto

Alex Datcher

  • nar. 6.6.1962 (58 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Jokesters
2005 Poslední sbohem
2002 Žhář
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
1997 Pressure Point
1996 Last Exit to Earth (TV film)
1995 Soudcem z nouze
1994 Zvláštní úkol - "Expert"
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
1992 Hněv a čest
Inside Out III
Netherworld
Přepadení ve vzduchu

TV seriály

2006 Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Grown Ups (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Chameleon (TV seriál)
Špinavý obchod (S02E06)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Watcher, The (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 2/2 (S07E01)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
The Reckoning (S03E10)
Invictus (S03E08)
1988 V žáru noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky