foto

Madhur Jaffrey

  • nar. 13.8.1933 (87 let)
    Dili, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Glorias
2017 The Only Living Boy in New York
2013 Jadoo
2012 Poslední kvartet
2009 Kuchař srdcem
2008 Phoebe v říši divů
2007 Hranice
2006 Hiding Divya
Papdits, The (TV film)
2005 Prime
2003 Cosmopolitan (TV film)
2002 Grasp
1999 ABCD
Bezva polda
Chutney Popcorn
Skrytá tvář ošetřovatelky
1996 The Peacock Spring (TV film)
1994 Vanya on 42nd Street
Vlk
1993 Šest stupňů odloučení
1988 Perfect Murder, The
1987 Beyond the Next Mountain
1985 Assam Garden, The
Saagar
1983 Žár a prach
1975 Autobiografie princezny
1969 The Guru
1966 Antkeeper
1965 Shakespeare-Wallah
1964 Parable

TV seriály

2019 Doom Patrol (TV seriál)
Doom Patrol Patrol (S01E06)
2018 I Feel Bad (TV seriál)
There's Never Enough Time (E13)
I Don't Know My Dad (E12)
We're Not Fun Anymore (E11)
další epizody (13)
2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
2012 Nová holka (TV seriál)
Nick se vrací (S01E23)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Vraždy po indicku (S04E06)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Atentát (S07E14)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Léčitelka (S05E18)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jméno (S07E07)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Firm Friends (TV seriál)
Ghostwriter (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2012 Ind z New Yorku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky