foto

Michael Weatherly

  • nar. 8.7.1968 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Weatherly sa narodil 8. 7. 1968 v New Yorku, vyrastal vo Fairfield, v Conecticute. Svoju hereckú kariéru začal účinkovaním v oblúbenej THE COSBY SHOW ale do povedomia divákov vošiel až ako Logan Cale v seriále DARK ANGEL (Čierny anjel), ktorého prvú radu sme mali možnost sledovať tiež na našich obrazovkách. Ešte predtým sa objavil aj v niekoľkých ďaľších seriáloch. Zahral si tiež vo filmoch THE LAST DAYS OF DISCO alebo GUN SHY. S ex-manželkou Amelia Heinle má syna Augusta Manninga Weatherlyho, ktorý sa narodil 10. januára 1996. Michael bol taktiež zasnúbený s herečkou Jessicou Alba.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2012 DiNozzo Knows Best
2009 Charlie Valentine
2005 Malá vada na kráse
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2001 Trigger Happy
Venus and Mars
2000 Dark Angel (TV film)
Specials, The
Srub u jezera (TV film)
Stydlivý polda
1999 Winding Roads (TV film)
1998 Kolonie (TV film)
Poslední dny disca
1997 Asteroid (TV film)
Vetřelec 007
1996 Pier 66 (TV film)

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Benevolent Deception (E23)
Dirty Little Secrets (E22)
How to Dodge a Bullet (E21)
další epizody (14)
2016 Bull (TV seriál)
Light My Fire (E09)
Too Perfect (E08)
Never Saw the Sign (E07)
další epizody (9)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Následek zaváhání (S07E12)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2001 Teen Choice Awards 2001, The (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 DiNozzo Knows Best

TV pořady

2012 NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(62)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace