foto

Michael Weatherly

  • nar. 8.7.1968 (49 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Weatherly sa narodil 8. 7. 1968 v New Yorku, vyrastal vo Fairfield, v Conecticute. Svoju hereckú kariéru začal účinkovaním v oblúbenej THE COSBY SHOW ale do povedomia divákov vošiel až ako Logan Cale v seriále DARK ANGEL (Čierny anjel), ktorého prvú radu sme mali možnost sledovať tiež na našich obrazovkách. Ešte predtým sa objavil aj v niekoľkých ďaľších seriáloch. Zahral si tiež vo filmoch THE LAST DAYS OF DISCO alebo GUN SHY. S ex-manželkou Amelia Heinle má syna Augusta Manninga Weatherlyho, ktorý sa narodil 10. januára 1996. Michael bol taktiež zasnúbený s herečkou Jessicou Alba.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2012 DiNozzo Knows Best
2009 Charlie Valentine
2005 Malá vada na kráse
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2001 Trigger Happy
Venus and Mars
2000 Dark Angel (TV film)
Specials, The
Srub u jezera (TV film)
Stydlivý polda
1999 Winding Roads (TV film)
1998 Kolonie (TV film)
Poslední dny disca
1997 Asteroid (TV film)
Vetřelec 007
1996 Pier 66 (TV film)

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Home for the Holidays (S02E10)
Thanksgiving (S02E09)
The Devil, The Detail (S02E08)
další epizody (24)
2016 Bull (TV seriál)
Light My Fire (S01E09)
Too Perfect (S01E08)
Never Saw the Sign (S01E07)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodina především (S13E24)
Mrtvý spis (S13E23)
Vrátit odesílateli (S13E21)
další epizody (12)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
Pokrevní bratři (S13E10)
Den u soudu (S13E09)
další epizody (25)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přenašeč (S01E02)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Následek zaváhání (S07E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla domu (S12E10)
Na zemi (S12E09)
Vždy silný (S12E08)
další epizody (23)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Epidemie (S11E11)
Ďábelská trojice (S11E10)
Instinkt (S11E09)
další epizody (25)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Extáze a agonie (S01E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Radši se měj na pozoru (S10E10)
Ďábelská trojka (S10E09)
Zmizelá (S10E08)
další epizody (23)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dědic (S09E11)
Otcovy hříchy (S09E10)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
další epizody (25)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný svědek (S08E10)
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
další epizody (24)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Víra (S07E10)
Dětská hra (S07E09)
Bez proudu (S07E08)
další epizody (24)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
Autonehoda (S06E10)
Dýka v zádech (S06E09)
další epizody (19)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tělesný trest (S05E10)
Ztráty a nálezy (S05E09)
Určený cíl (S05E08)
další epizody (23)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
Uzenáč (S04E10)
Zlobivá sestra (S04E09)
další epizody (24)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Modelové chování (S03E11)
Zelenáč (S03E10)
Past (S03E09)
další epizody (24)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
Selhání srdce (S02E08)
další epizody (24)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlas ze záhrobí (S01E09)
Minimální ostraha (S01E08)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
další epizody (9)
JAG (TV seriál)
Když tají ledy (S08E21)
Ledová královna (S08E20)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2001 Teen Choice Awards 2001, The (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 DiNozzo Knows Best

TV pořady

2012 NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledej! (S10E18)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poslední akce (S08E17)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(62)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace