foto

Tómas Gislason

  • nar. 29.7.1961 (58 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 V zárodku
2001 P.O.V.
1991 Den store badedag
1989 En afgrund af frihed
1988 Time Out
1987 Bílé velryby
1984 Busters verden
Prvek zločinu
1982 Obrazy osvobození (studentský film)

TV seriály

1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Dokumentární

2019 Jeg går
2005 Overcoming

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Dokumentární

1991 Triers element (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Jeg går

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky