foto

Jack Kelly

  • nar. 16.9.1927
    Astoria, Queens, New York City, New York, USA
  • zem. 7.11.1992 (65 let)
    Huntington Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Skrytá vada - a.z.
2013 One Step Ahead
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1978 Double Life, A (TV film)
New Maverick, The (TV film)
Spawn of the Slithis
1976 Lidské tornádo
1969 Mladý Billy Young
1968 Zvláštní jednotka
1965 Love and Kisses
1963 FBI Code 98
1962 Red Nightmare
1961 A Fever in the Blood
1958 Hong Kong Affair
1957 She Devil
Taming Sutton's Gal
1956 Canasta de cuentos mexicanos
Julie
Zakázaná planeta
1955 Cult of the Cobra
Double Jeopardy
Night Holds Terror, The
Násilní muži
To Hell and Back
1954 Black Tuesday
Drive a Crooked Road
Nádherná posedlost
The Bamboo Prison
They Rode West
1953 Column South
Gunsmoke
Law and Order
Stand at Apache River, The
The Glass Web
The Redhead from Wyoming
1952 Bronco Buster
No Room for the Groom
Red Ball Express
Sally and Saint Anne
1951 Call Me Mister
Lidé budou pomlouvat
New Mexico
Submarine Command
The Wild Blue Yonder
1950 Cesta bez návratu
Peggy
The West Point Story
1949 Fighting Man of the Plains
Holiday Affair
1939 Young Mr. Lincoln
Zapomenutý

TV seriály

1995 Svengoolie (TV seriál) - a.z.
1984 The Master (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sally (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Strange Stories (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1955 Wide Wide World (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 What About Linda? (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace