foto

Markus Sehr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2016 Der Chef ist tot (TV film)
2015 Die Kleinen und die Bösen
2011 Eine Insel namens Udo
2007 Absolution (studentský film)

TV seriály

2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
Irrfeuer (E04)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
2015 Comedy Rocket (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Eine Insel namens Udo
2007 Absolution (studentský film)

TV seriály

2015 Comedy Rocket (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace