foto

Abraham Alvarez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Blasphemy the Movie
White Face
1999 Engagement Party, The
1997 Noci s ďáblem (TV film)
Rozchod
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
Perfektní vražda (TV film)
1994 Setkání
1992 In My Daughter's Name (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
1990 Predátor 2
1988 Lebkouni
1980 Comeback Kid, The (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
1976 Baby Blue Marine
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
Missing Are Deadly, The (TV film)

TV seriály

2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Bully (S01E09)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rituál (S05E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Caviar Emptor (S14E23)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ta sladká příchuť pomsty (S03E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Couples (S13E23)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)

Dokumentární

1992 Panama Deception, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace