foto

Patrick McGaw

  • nar. 13.9.1967 (52 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Cookers
1997 Snít mezi rybami
1996 Pohřeb
1995 Malicious
Rváčův deník
Scorpion Spring
1994 Beans of Egypt, Maine, The
1993 Mezi přáteli

TV seriály

2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Býk (S08E11)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)

Dokumentární

1999 Shoe Store, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky