foto

Josiane Balasko

  • nar. 15.4.1950 (67 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bécassine
100% bio
2017 Garde alternée
Les Nouvelles aventures de Cendrillon
Vnitřní slunce
2016 Arrête ton cinéma!
Joséphine s'arrondit
Návrat k mé matce
2015 Le grand partage
2014 Gazely
2013 Demi-soeur
Teta Hilda
2012 Mes Héros
2011 Beur sur la ville
Maman
Radostná událost
Sport pro holky
2010 Holiday
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Ježek
Můj život v Neuilly
2008 Françoise Dolto, le désir de vivre (TV film)
Klientka
Musée haut, musée bas
2007 Clef, La
L'Auberge rouge
Ruby Blue
2006 Dovolená po francouzsku 3
2005 La vie est à nous!
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
2004 Exmanželka mého života
Madame Eduard
Vos Français de coeur (TV film)
2003 Cette femme-là
2002 Závod
2001 Naprosto úžasný
Zločin v ráji
2000 Herci
Libertin
1999 Francouzův syn
1998 Un grand cri d'amour
1997 Dědictví z Las Vegas
Didier
1995 Manželství po francouzsku
1994 Grosse fatigue
1993 L'Ombre du doute
Tout le monde n'a pas eu la chance d'avoir des parents communistes
1991 Můj život je peklo
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
1989 Příliš krásná
1988 Nuit d'ivresse (TV film)
Sans peur et sans reproche
Une nuit à l'Assemblée Nationale
1987 Keufs, Les
1986 Frères Pétard, Les
Nuit d'ivresse
1985 Sac de noeuds
Tranches de vie
1984 Pomsta opeřeného hada
P'tit Con
Smala, La
1983 Dědoušek se dal na odboj
Signes extérieurs de richesse
1982 Jacques Dutronc, la nuit d'un rêveur (TV film)
Le Père Noël est une ordure
1981 Clara et les Chics Types
Hasnoucí den
Každý začátek je těžký
Les hommes préfèrent les grosses
1979 Dovolená po francouzsku 2
Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les
1978 Dovolená po francouzsku
Les Petits câlins
Pauline et l'ordinateur
Želva na zádech
1977 Dites-lui que je l'aime
Herbie jede rallye
Monsieur Papa
Solveig et le violon turc
Záletník 2
Zvíře
1976 Nájemník
Une fille unique
1973 Agression, L'
L'An 01

TV seriály

2014 Loi de Barbara, La (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1993 La fièvre de l'après-midi (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinéma français est en voyage d'affaires, Le (TV film)
En terre étrangère
2007 Dominique Laffin, portrait d'une enfant pas sage (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2003 Il était une fois... (TV seriál)
1999 Paris dernière (TV seriál)
1998 Comme au cinéma (TV seriál)
Enfoirés en coeur
1997 La case de l'oncle Doc (TV seriál)
1993 Enfoirés chantent Starmania, Les
Enfoirés chantent Starmania, Les (koncert)
1978 Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres

TV pořady

2016 Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Enfoirés à l'Opéra Comique, Les (TV pořad)
1992 Soirée des Enfoirés à l'Opéra, La (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1975 Midi-Première (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace