foto

Tibor Biath

  • nar. 12.5.1925
    Prešov, Československo
  • zem. 5.5.2012 (86 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Úsmev diabla
1981 Otec
1979 Život je sen (TV film)
1977 Dvere dokorán
Rača, láska moja
1976 Červené víno (TV film)
1975 Stretnutie
Šepkajúci fantóm
1974 Do zbrane, kuruci!
V každom počasí
1973 Prípad krásnej nerestnice
Putovanie do San Jaga
1972 Červené víno (TV film)
Ďaleko je do neba
Letokruhy
Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma? (TV film)
1971 Mŕtve oči (TV film)
1970 Harmonia pastoralis (TV film)
Medený gombík (TV film)
Na svitaní (TV film)
Naši pred bránami
Rysavá jalovica (TV film)
1969 Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Lúčka, na ktorej spáva vietor (TV film)
Maroško (TV film)
Matka (TV film)
Môj vienok zelený (TV film)
Výšiny (TV film)
1967 Roztrhla sa hudáčkovi struna (TV film)
Vreckári
1966 Živý bič (TV film)
1965 Kubo (TV film)
Nylonový mesiac
Oko za oko (TV film)
1964 Balada o Vojtovej Maríne (TV film)
Prekroč svoj tieň (TV film)
Prípad Barnabáš Kos
1963 Šťastného vám večera (TV film)
Tvár v okne
1962 Boxer a smrť
1961 Tri razy svitá ráno

TV seriály

1989 Roky prelomu (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
Kamenné labute (E05)
Nová zmluva (E04)
další epizody (6)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (8)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)
1957 Od Čierneho lesa po Čierne more

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2005 Celky a detaily Tibora Biatha (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace