foto

Jennifer Banko

  • nar. 8.11.1978 (40 let)
    Riverside, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Catch of the Day
Cheerleader Camp: To the Death
1996 Barb Wire
1990 Kožená tvář
Why, Charlie Brown, Why? (TV film)
1988 Pátek třináctého 7

TV seriály

1997 413 Hope St. (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
The Client (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
V zoo (S04E10)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace