foto

Vappu Jurkka

  • nar. 8.11.1927
    Viipuri, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 12.4.2012 (84 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2000 Badding
Lakeuden kutsu
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
Polykačka ohně
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
1986 Enkelipeli (studentský film)
Perhosen uni
1984 Kello
1979 Ne vahvimmat miehet ei ehjiksi jää (TV film)
1978 Sunnuntai (TV film)
1977 To člověku úplně stačí
1976 Ilokylän isot pojat (TV film)
Kultainen vasikka (TV film)
Naistentanssit (TV film)
1975 Kuvien takana (TV film)
Professori Uuno D.G. Turhapuro
1971 Juha ja Matti (TV film)
Varo, autuas (TV film)
1970 Kauan sitten (TV film)
Teatterituokio: Potilas (TV film)
Tilapää (TV film)
1969 Tyttö ja ovi (TV film)
1968 Vain neljä kertaa
1966 Prinssi Maxie (TV film)
1965 Tervehdys Berthalta (TV film)
1962 Rouva Dulskan moraali (TV film)
Teatterituokio: Ensimmäinen varoitus (TV film)
1961 Rakas...
1956 Rintamalotta
1952 Kuollut mies kummittelee
1951 Radio tekee murron
1950 Isäpappa ja keltanokka
1949 Katupeilin takana
1948 Soita minulle, Helena!
1943 Valkoiset ruusut

TV seriály

2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (6)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee (S01E07)
Tomaatin taimen (S01E05)
Kesän lämpö (S01E04)
další epizody (4)
1991 Alhola (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1984 Kehä kolmosen tällä puolen (TV seriál)
Niilin lähteet (TV seriál)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)
1976 Maausko uus (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1974 Soittorasia (TV seriál)
1973 Virtanen vastaan Järvinen (TV seriál)
1972 Lehtori M (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jurkan huonetta ja sukua (TV film)
1981 Emmi (TV film)

Host

TV pořady

1999 Punainen lanka (TV pořad)
1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky