foto

Florian Froschmayer

  • nar. 24.10.1972 (46 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Urlaub mit Mama (TV film)
2017 Verliebt in Amsterdam (TV film)
2015 Es kommt noch besser (TV film)
Süßer September (TV film)
Tatort - Ihr werdet gerichtet (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2013 Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
2011 Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 Die Route (TV film)
Tatort - Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (TV film)
Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Tatort - Borowski und die heile Welt (TV film)
2003 Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
2002 L.A. X
1999 Exklusiv

TV seriály

2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Vražedná abeceda (S03E08)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
Ať žije sport (S03E06)
2007 Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 L.A. X
1999 Exklusiv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky