foto

Jacob Groth

  • nar. 12.5.1951 (69 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Lille sommerfugl
2014 Krvavý Bangkok
2013 Pomsta mrtvého muže
2011 Flutter
2010 Sněhová bouře (TV film)
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
Lovec mozků
Muži, kteří nenávidí ženy
2008 Oddělené světy
2007 Převrat
2006 Jednou budem dál
Ošklivé káčátko a já
2005 Mladý Andersen
2004 Hip, hip, hurá!
2003 Shadi in the Beautiful Well
Skagerrak
2001 Fukssvansen
2000 2. juledag
1995 Cirkus Ildebrand
1994 Kan du vissla Johanna? (TV film)
Pumaens datter
1993 Osudová záležitost (TV film)
1992 Předtucha
1991 Bare løgn
Chlapci od svatého Petra
1990 Ptačí válka
1988 Guldregn
1983 Otto er et næsehorn
1979 Charly & Steffen
1978 Chceš vidět můj krásný pupík?

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
Giv det videre (E08)
Moster Nova (E07)
Bliss (E06)
další epizody (8)
Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Drown the Sadness In Chardonnay (S02E05)
I Put A Spell on You (S02E04)
Head Games (S02E01)
2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Stå aldrig til søs (S01E09)
Lex Mercur (S01E08)
další epizody (10)
Midnight, Texas (TV seriál)
The Virgin Sacrifice (S01E10)
Riders on the Storm (S01E09)
Last Temptation of Midnight (S01E08)
další epizody (9)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
Paranoid Android (S04E13)
Bad Company (S04E12)
About Face (S04E11)
další epizody (8)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
Dollars And Scents (S04E04)
Behind the Beat (S04E03)
další epizody (5)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
Moving On (S03E12)
True Identity (S03E11)
další epizody (19)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Line Up or Shut Up (S02E06)
Past Tense (S02E05)
další epizody (7)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Endgame (S01E21)
You Are Here (S01E20)
další epizody (11)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Trajectories (S01E10)
Golden Bird (S01E09)
další epizody (11)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (6)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2006 Ošklivé káčátko a já (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 12, 1958 (S02E02)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-3/01 (S03E02)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-2/01 (S03E01)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
další epizody (5)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
Assistancemelding A-17/00 (S01E07)
další epizody (9)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1993 Den korsikanske biskopen (TV seriál)
1992 Första kärleken (TV seriál)
1991 Fasadklättraren (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2012 My Love - Historien om Poul og Mai
2000 Street Love - Amor de la calle

Herecká filmografie

Filmy

1979 Charly & Steffen