foto

Vanessa Born

  • nar. 21.7.1992 (28 let)
    Granite Bay, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Co to značí?
2009 Bravo Girls: Bojovat až do konce
2008 Oh Snap! I'm Trapped in the House with a Crazy Lunatic Serial Killer!
Sky
2007 Foul Shot
Katrina (TV film)
Tres
2006 Mr. Fix It
2005 Portrét šílenství

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Listen to the Roosters (S04E10)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
2013 Burning Bridges (TV seriál)
2011 Young & Rebellious, The (TV seriál)
2007 Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtící bzukot (S04E08)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
2003 All of Us (TV seriál)
Eve (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Lonely Italian
2012 Long Distance Revolutionary: A Journey with Mumia Abu-Jamal

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky