foto

Tricia Leigh Fisher

  • nar. 26.12.1968 (50 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kdo zachrání Grace B. Jonesovou
2001 Tři staré grácie (TV film)
1999 Love American Style (TV film)
1997 Men Seeking Women
1996 Příběh doktora Fleisse (TV film)
1995 Loučení se svobodou
1994 Princezna
1993 Arizona Dream
1990 Kniha lásky
1989 CHUD II.
Hollywood Chaos
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
1987 Pretty Smart
Strange Voices (TV film)
Time Out for Dad (TV film)
1985 Stick

TV seriály

2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
I Love You, Tommy Brown (S07E17)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Vigilante (E04)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Pohřební ústav / Metro / Příšera ve skříni / Svědek u soudu / Traktor (S01E02)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace