Reklama

Reklama

Lorenza Izzo

Lorenza Izzo

nar. 19.09.1989 (34 let)
Chile

Biografie

Celým jménem Lorenza Izzo Parsons (narozena 1989 / 1990) je chilská herečka a modelka, dcera modelky Rosity Parsons, která je o pouhých 17 let starší. Má taky ještě jednu sestru Claru. Jako modelka začala pracovat od svých 17 let. V roce 2008 vystudovala školu a odjela do Spojených států, kde začala navštěvovat herectví na prestižní akademii Lee Strasberga v New Yorku. V červnu 2010 byla Lorenza spolu se svou matkou pozvána na Fashion Week do Sao Paula, kde se setkala s Gisele Bundchen.

Jejím prvním filmem byl QUÉ PENA TU BODA (2011). Vybral si jí režisér Nicolas Lopez, který potřeboval mladou, krásnou a talentovanou herečku. Zahrála si zde devatenáctiletou dívku Lucy, která se stane součástí milostného trojúhelníku.

Je to začínající herečka a tak je její filmografie prozatím chudá. Nejznámější roli získala ve filmu AFTERSHOCK (2012), od předchozího režiséra Nicolase Lopéze, kde si zahrála po boku hvězdy Eli Rotha. Survivor snímek pojednává o zemětřesení v Chile a následnými nástrahami. Za zmínku stojí také film THE GREEN INFERNO (2013), tady si ji zase vybral zmíněný Eli Roth. Aktuálně natáčí snímek I AM A VICTOR (2013), který se zakládá na předloze od slavného Jo Nesba.

David "sir-dave" Č.

Herečka

Host

Ovládací panel

Fanklub

(6)

Reklama

Reklama