foto

Andrej Zolotuchin

  • nar. 25.8.1970 (49 let)
    Buchara, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jelena
2010 Velkokníže Jaroslav
2009 LOpuCHI

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
2014 Dikij (TV seriál)
Volk v ovečej škure (S04E04)
2013 Dělta (TV seriál)
Klad (S01E04)
Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2004 Komanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky