foto

Helena Kallianiotes

  • nar. 1938
    Los Angeles, California, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hra s ohněm
1983 Eureka
1976 Passover Plot, The
Zůstaň hladový
1975 Návrat Lew Harpera
1974 Shanks
1972 Kansas City Bomber
1970 Malé životní etudy
The Baby Maker
1969 Bezstarostná jízda
1968 Hlava

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
Alibi (S01E09)
The Devil You Know (S01E02)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Dokumentární

1978 Renaldo and Clara