foto

Donna Pescow

  • nar. 24.3.1954 (66 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Carol of the Bells
2013 Vánoční výlet (TV film)
2012 Dortíková mise (TV film)
2006 One Sung Hero
2003 Stevensovi bodují (TV film)
2000 Partneři (TV film)
1999 Jackie's Back! (TV film)
1998 Ivory Tower
Seznam mrtvých (TV film)
1987 Glory Years (TV film)
1986 Jake Speed
1985 Můj život milence (TV film)
1983 Policistka z titulní strany (TV film)
1982 The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
1978 Human Feelings (TV film)
Rainbow (TV film)
1977 Horečka sobotní noci

TV seriály

2018 The Flash (TV seriál)
Think Fast (S04E22)
Fury Rogue (S04E19)
Honey, I Shrunk Team Flash (S04E12)
2017 The Flash (TV seriál)
When Harry Met Harry (S04E06)
Mixed Signals (S04E02)
Nová holka (TV seriál)
San Diego (S06E21)
2012 Child of the '70s (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Jako kus ledu (S02E14)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Poslední autokino (S07E18)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Fork You Very Much (E10)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1997 Pauly (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Příliš rychlé občerstvení (S02E14)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 That's So Raven (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky