foto

David Doyle

  • nar. 1.12.1929
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 26.2.1997 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 What the Deaf Man Heard (TV film)
1996 Pinocchiova dobrodružství
1990 Archie: To Riverdale and Back Again (TV film)
Křídla slávy
Láska nebo peníze
1989 Ghost Writer
Murphy's Laws of Golf
1988 Děti, možná (TV film)
Poslední tanec Salome
1983 The Invisible Woman (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1978 Comeback, The
My Boys Are Good Boys
Wild and Wooly (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)
Kozoroh 1
1976 Občanská policie
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1974 Ginger in the Morning
Stranger Within, The (TV film)
1973 Blood Sport (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
Miracle on 34th Street (TV film)
Money to Burn (TV film)
1972 Do řady!
Of Thee I Sing (TV film)
1971 Making It
Mortadela
Nový list
The Pursuit of Happiness
Who Killed Mary What's 'Er Name?
1970 Milování
Pigeons
1969 Den zamilovaných bláznů
Some Kind of a Nut
1968 Cooganův styl
Kiss Me Kate (TV film)
Papírový lev
Takhle se s dámou nejedná
1967 The Tiger Makes Out
1963 Act One
1959 Happy Anniversary

TV seriály

1997 Sunset Beach (TV seriál)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
Wild West Cowboys from Moo Mesa (TV seriál)
1996 Mighty Ducks (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)
Ann Jillian (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
Sweet Surrender (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
Starman (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Náhlá smrt (S01E17)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Karen (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

TV pořady

1986 Star's Table (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace