foto

David Doyle

  • nar. 1.12.1929
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 26.2.1997 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 What the Deaf Man Heard (TV film)
1996 Pinocchiova dobrodružství
1990 Křídla slávy
Láska nebo peníze
Sjezd abiturientů (TV film)
1989 Ghost Writer
Murphy's Laws of Golf
1988 Děti, možná (TV film)
Poslední tanec Salome
1983 The Invisible Woman (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1978 My Boys Are Good Boys
The Comeback
Wild and Wooly (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)
Kozoroh 1
1976 Občanská policie
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1974 Ginger in the Morning
Stranger Within, The (TV film)
1973 Blood Sport (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
Miracle on 34th Street (TV film)
Money to Burn (TV film)
1972 Do řady!
Of Thee I Sing (TV film)
1971 Making It
Mortadela
Nový list
The Pursuit of Happiness
Who Killed Mary What's 'Er Name?
1970 Milování
Pigeons
1969 Den zamilovaných bláznů
Some Kind of a Nut
1968 Cooganův trik
Kiss Me Kate (TV film)
Papírový lev
Takhle se s dámou nejedná
1967 The Tiger Makes Out
1963 Act One
1959 Happy Anniversary

TV seriály

1997 Sunset Beach (TV seriál)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
Wild West Cowboys from Moo Mesa (TV seriál)
1996 Mighty Ducks (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)
Ann Jillian (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
Sweet Surrender (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
Starman (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Náhlá smrt (S01E17)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Let Our Angel Live (S05E16)
Mr. Galaxy (S05E15)
Angel on a Roll (S05E14)
další epizody (12)
1980 Charlieho andílci (TV seriál)
Island Angels (S05E04)
Angels of the Deep (S05E03)
To See an Angel Die (S05E02)
další epizody (17)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Cruising Angels (S04E12)
Angel Hunt (S04E11)
Angels on Campus (S04E10)
další epizody (22)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels in the Stretch (S03E12)
Angels Belong in Heaven (S03E11)
Angel on My Mind (S03E10)
další epizody (23)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Horseback (S02E13)
Sammy Davis, Jr. Kidnap Caper (S02E12)
Magic Fire (S02E11)
další epizody (23)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Wheels (S01E12)
The Seance (S01E11)
Consenting Adults (S01E10)
další epizody (12)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Karen (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Válka ve městě (S02E12)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Star's Table (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky