foto

Stefan Kullänger

  • nar. 11.6.1953 (66 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Cuppen (TV film)
1997 Som om .. tiden stått still
1995 Sommaren
1988 Strul
1986 Glasmästarna (TV film)

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2007 En riktig jul (TV seriál)
Höök (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hotellet
1995 I Am Curious, Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace