foto

Pernilla Oljelund

  • nar. 9.10.1962 (58 let)
    Bromma, Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
2011 Stockholm East
2003 Number One (TV film)
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Avgång (S03E04)
další epizody (4)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
Prästen (S02E06)
Skulden (S02E02)
2007 En riktig jul (TV seriál)
Hotell Kantarell (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2004 Höjdarna (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
Pusselbitar (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
Ett litet rött paket (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
Pip-Larssons (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky