foto

Hans-Günther Bücking

  • nar. 20.9.1951 (68 let)
    Bleicherode, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Frida
2018 Loybner
2015 K-10 Stunden Angst
Vanessa
2011 Posedlost tancem (TV film)
2010 Ihr mich auch (TV film)
2009 Stíny spravedlnosti (TV film)
Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
2003 Jennerwein (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
1999 Der Häupter meiner Lieben
1991 Einmal Arizona

TV seriály

2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
Frischfleisch (E31)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Doktorspiele (E27)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Frida
2018 Loybner
2015 K-10 Stunden Angst
Vanessa
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2003 Jennerwein (TV film)
1999 Der Häupter meiner Lieben
1996 Doppelter Einsatz - Happy Birthday (TV film)
1987 Der sexte Sinn (TV film)

TV seriály

2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
Frischfleisch (E31)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Frida
2015 K-10 Stunden Angst
Vanessa
2003 Jennerwein (TV film)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky